Nyt Tag

Drømmer du om nyt tag i Holstebro? Vi er din erfarne og professionelle tømrer til opgaven

Taget har stor betydning for din boligs tilstand Er taget slidt, vil dit hus se gammelt ud, men det vil også være mere udsat for fugt og skader. Derfor skal taget naturligvis stå skarpt.

Har du brug for et nyt tag i Holstebro, er vi hos Jeppesen Byg Holstebro klar til at varetage opgaven. Vi er en professionel og moderne tømrervirksomhed, der til daglig ledes af en erfaren tømrermester. Med dygtige og pålidelige samarbejdspartnere løser vi alle tømrerprojekter uanset omfang inklusiv tagarbejde.

Nyt tag i Holstebro efter dine ønsker

Når du vælger os til at lægge nyt tag i Holstebro, møder du kompetente og dygtige tømrere, der lytter til dine behov.
Vi ved, at det kan virke som en uoverskuelig opgave at navigere i materialer og tagkonstruktioner. Derfor giver vi dig selvfølgelig altid kyndig vejledning gennem hele processen. På den måde sikrer vi os i fællesskab, at du får et flot og holdbart tag efter netop dine ønsker.

Vi sørger for et stærkt, tæt og mere energirigtigt tag hos dig, som du kan få glæde af i mange år fremover.

Skal vi lægge dit tag? Kontakt os i dag

Vi er den professionelle tømrervirksomhed for dig, der skal have lagt nyt tag i Holstebro og omegn. Har du brug for at høre nærmere om, hvilke løsninger vi kan tilbyde dig? Så tøv ikke medat kontakte os allerede i dag på telefon eller mail, hvor vi tager en snak om dit tagprojekt.
Her giver vi dig også faglig sparring og rådgivning, så du kan træffe de rette beslutninger. Du får desuden et helt uforpligtende tilbud til en god pris.

Vi ser frem til at realisere dit projekt og lægge dit tag i Holstebro og omegn.

Få dit tilbud her