Køkkenmontør

Drømmer du om et nyt køkken? Vi er din professionelle køkkenmontør

Køkkenet er et af boligens dyreste rum. Derfor skal du ikke spare på montage af skabe og bordplade eller tage til takke med de næstbedste materialer. Som professionel tømrervirksomhed med mere end 10 års erfaring i faget fungerer vi hos Jeppesen Byg Holstebro som din køkkenmontør, når dit køkken skal udskiftes.

Spar ikke på de gode materialer

Hver dag leverer vi løsninger med fokus på kvalitet og holdbarhed, og det gælder også, når vi beskæftiger os med køkkenmontering. Med dygtige samarbejdspartnere i ryggen monterer vi gerne dit køkken, og vi stiller selvfølgelig vores faglige ekspertise til rådighed, så vi i fællesskab kan finde de bedste løsninger til din bolig.

Derudover kan vi også hjælpe dig med at klargøre selve rummet, hvor køkkenet skal monteres. Skal der lægges nyt gulv, eller søger du en komplet ombygning? Vi klarer det hele.

Brug for en dygtig køkkenmontør? Kontakt os i dag

Hvis dit køkken trænger til en udskiftning, er vi din dygtige og kvalitetsbevidste køkkenmontør. Du er meget velkommen til at kontakte os allerede i dag på telefon eller mail, så vi kan drøfte din opgave. Her giver vi naturligvis også et helt uforpligtende tilbud med en skarp pris.